SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Sunday, 20 July 2014

DISAPA JANTAN???

assalamualaikum.. hye uolss
kisahnya hari mak keluar teman adik adik mak bershoping keperluan raya di bandar raub la khen. dari satu kedai ke satu kedai, kekdahnya susah jugak la mencari baju untuk diorang n sorang baju kene size besau sorang nak kene cari kat deparment kekanak so tawaf la dari satu kedai ke satu kedai dekat bandar baru raub tu..SO?? apa kene mengenna dengan tajuk entry yang panas ghairah tu??

nak dijadikan cerita sensasi letop pom pam abad ini, mak pon masok la ke gedung pakaian Hari Hari tu untuk cari sepasang dua lagi baju untuk bebeudak ni. keadaan kedai macam biasa la uolss kalau dah weekend macam ni so ramai jugak la orang nya. ada la makcik makcik bawak anak anak beli baju, then mak nampak la satu couple ni takde la muda sangat pon uols dah anak si husband pon dukung baby sementara wife dia belek belek baju. mak takde buat apa pon dalam kedai tu uolss iolss biasa la catwalk sana catwalk  je takde pape yang ganjil dan pelik pon...

hahhhhhh! tapi yang pelik dan keganjilanya berlaku masa mak nak balik uolss!! masa nak keluar dari Hari Hari tu sesambil mak catwalk ala ala amir luqman kat tangga tu mak terpandang la muka si husband couple yang mak cerita tadi. ala yang dukung baby tu... so pandang jelakan pastu dia senyum!! dia senyum mak pon nak la senyum balik kan kata senyum sedekah tapi tak jadi uolss, mamat tu siap lelambai lagi panggil mak lagi dengan senyum senyum kambing so tak kuasa nak melyan mak terus je turunnn! hello ko ingat mak murah ke nak sesenang panggil macam tu je?? dah la muka rempit je deknon kalau helok sikit takpe la and lagi satu mak bukan "PELAC" murahan ok!! taraf mak ni bawah sikit je pada Fazura uolss!hahahahhannggggiinnnn...

jahil jahil mak dek non mak masih ada agama ok! kalau iman tak kuat pon agak agak la mak masih menghormati bulan ramadhon.. tapi mak pon bukan la memilih sangat uolss mamat yang tadi tu walaupon muka rempit tapi ok la as long kalau dia boleh tabur mak wang ringgit kan. suka hati la kalau uolss nak kata mak feeling or perasan pon hokeyy! hahahhaha ok la uolss malas nak cerita pepanjang nanti jadi berahi plak uolss nipis plak pahala puasa mak.

ok la uolsss bye bye for now...
muahhhh..

No comments:

Post a Comment