SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Tuesday, 11 February 2014

POWER RANGER MALAYSIA


hye uolss macam biaselah kan. Rumah siap pahat dok bunyi lagi, curlass mak berfalsampah gitew. Entry ni takde kene mengena dengan buat rumah ye uolss, sape tengok anugerah meletop?? rasenya semua tengok kan?? yela memasing rumah ade astro sedangkan orang asli kat pendalaman pahang ni pon ade astro takkan uolss tak haderr..cuma nak cerita sikit pasal kak lopa kite amboii kemain di keji masyarakat sebab baju jumsuit pink ala ala power ranger malaysia tu ! kahkahkahkah..


akak manis lopa ni antara artis yang jarang dapat kita lihat berpakaian tak cantik di mana mana anugerah, dah kenapa kan senahh name pon manusia kenkadang silap jugak uoolss.. Yela mak sendiri tengok pon nyaris muntah uolss disaster giler! Bukan niat mak nak keji lopa k! Ini sebagai peringatan la sebagai artis ni baju baju yang nak di pakai tu kena la timbang bebetul! kalau tak kaedahnya kena carut la uolss..

Tapi cemana pon mak tetap sokong kak lopa kita ni. biar ape pon orang cakap dia tetap macam tu. Tetap jadi diri dia sendiri. Selalu je dikeji tapi tak pernah peduli...

WELL!! sembah ratu buat kak lopaaaa!!

p/s: orang cantik memang selalu di keji!!

No comments:

Post a Comment