SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Monday, 10 February 2014

KEJUTAN 2014 LAGI... ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum...

Hye rasanya dah lama tak mengupdate sebarang entrykan?? Bukan apa mak busy uolss...
Busy dengan tuntutan kerja la katanya. Im a busy women k!!! hahahah..
Sebenarnya memang banyak benda mak nak share dngan uolss semua tapi tu la busy nak update pakai phone almaklom la internet pon tenggelam timbul je.. So susudahnya mak jadi tak kohserrr nak update.

Sepanjang mak tak mengupdate apa apa entry ni banyak juga benda penting yang terjadi tapi slow slow la nanti mak cerita k. Tapi dalam entry kali ni mak nak cerita benda yang paling penting sekali  uolss.

So korang nak tau tak?? Kesah ke mak korang nak tau ke takkan mak tetap ak cerita jugak. Dedulu mak ade cerita kat uolss semua yang mak sekarang bercuti dan berkerja sambil tunggu result permohonan degree kan. Alhamdulillah uolss......
Mak dapat tawaran sambung belajar dari uitm dan kali ni untuk degree..  Kalau nak tau course ape sila tengok pic yang mak letak sekali tu ye. 


Malas la uolss nak cerita panjang panjang sebab mak sendiri tak tau nak cerita perasaan sendiri, happy!! takut!! risau pon ade tapi tulah alhamdulillah untuk rezeki dan peluang ini.. Insyaallah ini jalan Yang mak pilih dan idamkan so mak positive je la dan teruskan juga walaupon semakin taKut sebab dimomokkan oleh senior senior pasal  cara pembelajaran degree nanti.. Insyaallah march ni mak masok belajar dan kembali mejadi mahasiswa so makin menjadi jadi la busy kan... Heharap tak la sebab mesti lagi banyak kan modal mak nak buat entry nanti. hihhiih...

so mak harapkan uolss semua doakan kan mak ye...
muah..

p/s: sibuk dok belek borang dan congak duit untuk yuran dll...

2 comments:

  1. bestnye mak dpt buat degree. iols sendirik tak nampak hala tuju. jemput singgah http://rohayujumahat.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok memang seronok tapi kerjanya azabanaaa dikkk.....

      Delete