SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Tuesday, 18 February 2014

DARI ERRA FAZIRA KE AZWAN ALI

assalamualikum mungkin orang lain dok pom pang pom pang pasal ERRA FAZIRA dah becerai dengan laki dia kan tapi tak kohserr mak nak melayan semua tu! Artis Malaya cerai berai tu dah basi dah uolss ! so tak payah nak disebuk sebukaN.. Terus terang mak cakap artis Malaysia ni dapat title JANDA bangga mengalahkan menang Oscar!! memula depan press dan semua wartawan kemainlah kita tengok dengan spec hitam besar macam cermin muka dengan shawl lelilit nampak jambuul tu menangis kan!! propa je tu uolss....

Tapi bukan isu cerai ni mak nak jadikan issue dalam enrty kali ni tapi nak cerita sikit pasal entru sebelun ni pasal DIVA DIVANA kita AZWAN ALI. Ingat tak mak ade buat satu entry khas tok diva kita ni kerana telah mengispirasikan mak. So.... nak di jadikan cerita mak tweet la link blog mak ni di twitter dan mention nama DIVA AZWAN ALI K=kemudian diva kita yang tak kekwat peminat ni dah retweet bali link blog mak tu. jadi dah kenapakan?? ceritanya sekarang alhamdulillah la uolsss viewer mak dah meningkat uolsss so satu peningkatan la kan??? hahahahha

so yang korang baca pepanjan dalam blog mak ni sebenarnya mak nak cakap tu je.. hahahhha

Y BOTHER?? BLOG MAK KHENNN?? SUKA TERUS FOLLOW TAK SUKA MAK TAK PAKSA UOLSS...

No comments:

Post a Comment