SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Monday, 20 January 2014

SALAH FAHAM!!

Assalamualikum…. muah kiri muah kanan !

Lets mengumpat uolsss!!! Hanjjjjjjj!!!! Baru lebih kurang seminggu  mak nak mentransformasikan  blog agung mak ni dah terima feedback carut carutan macam hanjjj menyalak uolss… dinchhhhhh….
Keji tau carut blog mak..

Ok baiklah disebabkan salah faham dah jadi macam ni mak war warkan la pada semua uolss, bahawa blog mak ni sebenarnya  clean bersih dan secuci air dikaki hokey dan takde unsur unsur ciplak pon!!..

So untuk hadek hadek baru, cik cik gayah coverina, sorry uolss blog mak bukan blog sundel ok!! Kaedahnye buat memana yang ada pemikiran macam tu  bawak bertaubatlah yerrr, blog mak ni bukan tempat melampiaskan napsu (nafsu) anyways blog mak bukan sarang bukak api ye…

Lagi satu sape cakap mak nak caras blog kaksenduk yang pemes meletop letop tu?? Blog mak dengan macam langit dengan bumi bezanya  ok!!  Dia tu cume ala ala insipirasi mak je hokey untuk jadi blogger yang lebih telus dengan ciri ciri diri sendiri k!! dia tu mak hayam legend dah uolss…so tak terlawan la dengan blog mak ni..
Oh ye satu lagi kalau ade banyak sangat bahasa bahasa yang uolss tak faham tak pe jangan risau lama kelamaan nanti uolss pasti akan faham  jugak, kalau tak pon nanti mak update satu entry khas untuk kamus edisi khas perkataan dan dan istilah istilah yang mak guna ok.
Sekian, mak angkat kaki dulu uolss….


No comments:

Post a Comment