SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Thursday, 16 January 2014

KELAHIRAN SEMULA!!!



Assalamualaikum uolss…  entry kali ni berkisar pasal cadangan mak nak “mentransformasi”kan blog mak ni kan. So ilham mak merepek ni apabila mak membalas komen  pade entry mak sebelum ni.. hahahahaha, yela noks kita tak baik bersangka buruk pada orang lain walaupon hakikat diorang buruk tahap petala ketujuh.  So ape kene mengena dengan transformasi blog?? Ermm saje je intro publicity murah nama nyehhh…
Kaedahnya kat sini mak nak ishtirarkan bahawa! Hamboiiii macam mak hayam nak naik takhta gitew..
Nak ishtiharkan pada semua followers (sujud sembah buat yang sudi follow), bahawa mulai detik ini transformasi blog mak sudah bermula.. buat yang baru nak baca and nak kenal kenal blog mak ni or yang dah lama follow tapi tak amik kesah  dan pernah terbaca carutan mak ni, kot kot ade yang tertanya kemana “scha” dah dah diganti dengan “mak”??
Untok pengetahuan semua bahawaa mak telah menukar kata nama “scha” itu kepada “mak” atas factor merasakan nama scha itu sangat hadek hadek!! jadi kata ganti mana “mak” ini dipilih kerana seiring dengan kematang mak berkecimpung dalam dunia blog ini… so ade yang musykil lagi?? Kalau ade telan je semua persoalan uolss tu mak tak kuasa nak layan hokey..
Lagi satu pada semua followers mulai hari ini mak akan panggil uolss  semua dengan panggilan “uolss” agar nampak lebih mesra gitew walaupon pelesu (palsu) semata mata…

So babai uolss mak angkat kaki dulu!!!

2 comments: