SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Thursday, 19 December 2013

MONOLOG DOSA!!!

Dibelenggu ketidakpuasan! Bukan ape takde tempat nak cerita so I laharkan je kat sini..Bukan ape scha sekarang berkerja la jugak itupun buat sementara  sambil tunggu degree takdelah  jadi biawak emas sangat kat rumah ni.  Sememangnya scha jenis menyimpan so kalau nak sesuatu tu mesti nak usaha sendiri alang alang dah kerja takdelah mengharap sangat duit parents.  Iols bukan berkira or kedekut uolss tapi nak jadi cerita kalau dah iolss simpan yang lain sesedap mintak tak ke jadah hanjing meyimpan namanya .sememangnya duit yang ada tu memang dah di asingkan untuk bahagian mak kalau kalau nak beli barang dapur ke ape kan tapi itu la ade la orang orang tu tak kuasa nak mention kat sini.. bukan nak berkira dengan family sendiri tapi yang jadi kes berkira ni sebab masa scha masih lagi amik diploma dulu scha pernah dimarah sebab asyik mintak duit sampai suruh quit belajar lagi. Mau tak sentap dek non!!! So since that day la scha dah memula berkira and jadi berfikir siapa je wajar(nak guna perkataan layak tapi cam kuangja) menerima duit kalu scha dah berkerja . bukan niat nak kuangja or derhaka tapi itulah, cakap sudah tak cakap susah…..

P/s:buat masa sekarang tengah menabung untuk Samsung galaxy gran quattro

No comments:

Post a Comment