SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Monday, 29 April 2013

KEPERCAYAAN DAN MAKEUP ??

hye korang....
peluk cium untuk semua yang mengenali scha dan kepada haters kat luar semoga allah terus menurunkan rahmad kepada anda..kali ni nak cerita sikit tapi sebelum tu terima  kasih kepada C.U.T.E kerana menerima scha seadaya dan mengajar scha serta membantu mencari diri sendiri...banyak yang scha belajar dalam persatuan ni..... segalanya bagai mimpi tapi yang paling penting ianya memori terindah dalam hidup scha terima kasih juga terutamanya pada mereka kerana memberi kepercayaan kepada scha dan most important things diorang sudi menjadi mangsa mangsa eksperimentasi seni scha...ye lah bukan senang kan nak bagi orang conteng muka kita....tapi diorang bagi keprcayaan untuk scha menata rias muka diorang..tapi kali nie bukan nak cerita pasal scha make up diorang jadi cantik tapi kali nie nak cerita pasal scha mencongteng mereka sampai hodoh..bukan sengaja ye..tapi permintaan??? permintaan?ye la untuk match dengan tema lah uolsss.... scha ni bukan hebat pon sebab tu sentiasa berterima kasih kerana diorang beri kepercayaan....dan insya allah sem depan scha diberi kepercayaan untuk menjadi naib president crew dan busana ok selain tu menjadi ketua kepada make up dan busana jugak..terima kasih korang kerana percaya..dan percayalah sem depan segala solekkan dan busana akan lebih gempak! insyaalah.... dan kepada semua readers nantikan update update yang seterusnya berkenaan make up by shamil nazri ya...




ini masa kitorang masok pertandingan MDV


ini untuk gimik penutupan FESKO







2 comments:

  1. sila update segala event sem depan yaa !
    WAJIBBB !!! =D

    ReplyDelete
  2. itu adalah pasti...saksikan makeup dan wordrobe akan semakin hebat !hahahahah

    ReplyDelete