SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Saturday, 23 March 2013

SUKAR UNTUK DI LEPASKAN...


PERNAH DAHULU AKU MEMINTA
 SAHABAT SEPERJALAN UNTUK MENEMANI PERJALANKU
 TETAPI AKU TERLUPA MEREKA TETAP AKAN PERGI
 MENEMPUH PERJALANAN SENDIRI.....
SUKAR DILEPAS
PAYAH DIUNGKAP
TERUKIR DILANGIT
BERSAKSI DINDING
MEMORI TERCIPTA
ENGKAU AKU DAN MEREKA 
SALING TAK SEMPURNA 
TAPI MENYEMPURNAKAN.....

C.U.T.E (CULTURAL UNIT THEATRE)


Friday, 8 March 2013

UITM KELANTAN FASHION WEEK 13


hye korang!!! lamekan scha tak update ape ape kat sini ye la busy uolss
sem ni scha sesangat la busynye..mane busy dengan assingment sebagai seorang studeng lagi sibuk berpersatuan la....jadi terkejar kejar so tak sempat nak melalut kat alam maya ni.......
tapi kali ni nak story mory sikit kat you gusy pasal ppersatuan yang C.U.T.E or culture unit theatre ade buat event fashion week gitu... program nii bermula pada 3-6 march, 3 sampai 5 tu kitorang ust bukak booth untuk beberapa sponsor kite untuk event ni antaranya oldbloosombox, sa ra gallery, alkaaff boutique,der idaman aand pretty daisy pastu pada 6 march di sebelah malam nye ialah malam gala..untuk event kali ni scha di tugaskan untuk jadi ajk perhiasan pentas dan juga make up dan busana....
so ade lah beberape orang moodel untuk malam ni mendapat sentuhan make up dari scha ! takde la owesome sangat skill make up scha tp ok la.........sangat penat untuk event ni tapi ape yang penting kitorang semua puas hati dan seronook bile tengok event ni berjaya samapi ke hujung....


*ha ni pulak antara gambaran suasana malam tu.....











ha dah kenape plak scha pegang bunge bagai ni??ni pic mase scha ja jadi wakil untk sa ra gallery untuk malam tu..cantak tak baju kite????hihihihih



sempat jugak berposing dengan jezmine mase malam tu!!hihihihi sile makan hati ye...

ok la sampai sini dulu ade banyak lagi gambar2 malam tu tapi susah nak kumpul sebab malam tu banyak sangat camera nye so kalau senang senang senang nanti scha update lagi ye..