SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Monday, 11 February 2013

3rd MALAYSIAN DANCE VILLAGE 25-27 Jan 2013


assalamualikum ! hye korang....
 lame gile kan scha tak membebelkan kat sini ! yela busy pon busy. buassignment semakin banyak tu tak kira yang mane dah tertangguh tu, busy dengan persatuan lagi so di pendekkan cerita tak sempat la nak update entry baru. disebabkan sekarang  cuti tahun baru cina so sempat la  nak menjenguk blog ni kejap! hihihihi
kali ni nak story sikit kat korang pasal scha ade satu pertanding tarian yang di adakan baru baru ni 
pada 25-27 januari 2013
pertandinga ini ialah perkampungan tari malaysia ke 3 or 3rd malaysian dance village (MDV),,,
 tapi bukan menari pun ! scha nak menari?? haha takut jadi tiger show je nanti,
lagipun traditional ni bukan jiwa scha kot *belagak sangat*
scha just jadi crew belakang tabir diorang je... jadi make up artis tok diorang ni..
tapi sumpah sangat best dapat jumpe ramai sensangat orang dari uitm2 lain dan beberapa ipta lain..
selain tu dapat la cuci mata, bak kate kawan scha tu boleh la cari anak ikan baru! ha gitukan statement gantung diri sangat..

macam jenis tarian yang dipersembahkan dan semua best! pertandingan ni terbahgi pada dua iaitu rampai (trdisional) dan kreatif. teruja memang teruja tapi scha suke tengok costume diorang yang grand grand tu je...
hahaha! pic bawah ni antara aksi aksi penari penari yang bertanding..




 hah ... ni plak gamba gambar peserta dari uitm kelantan! (kitorang lah tu)






hahahah ! meriahkan?walaupun tak menang tapi kitorang tetap bersyukur dan tersangat sangat happy sebab banyak kenangan yang tercipta dan banyak pengalaman yang dapat dikutip....
dan tak lupe jugak kepada para pemenamg iaitu uitm sarawak yang mendapat jihan dan merembat beberapa award yang lain.



No comments:

Post a Comment