SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Friday, 4 January 2013

LEMBARAN BARU....


ASSLAMUALAIKUM....
hye korang  !....
rase nye tak terlambat lagi lot nak ucap selamat tahun baru kat korang ni semua.....bukan ape lambat sikit updated enrty sebab dah mula busy dengan kerja kan...so sorry sesangat pada yang selalu ikuti perkembangan scha di sini..dan semoga tahun ini merupakan sebuah lembaran baru dalm hidup korang....
semalam kita jadikan penglaman supaya hari ini dan esok lebih baik.....
bak kate dalam pic kat atas tu new year sparkling ! harap harap lah ye..tapi tahun ini bakal menjadi tahun yang diingati sebab scha akan tamat diploma ujung tau ni 
insyaa allah.......

doa kan scha ye...

xoxo
scha,

No comments:

Post a Comment