SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Saturday, 22 December 2012

nothing beats the comfort of your bed !

nothing beats the comfort of your bed !.......


hye korang !!! setelah tiga minggu start class so uitm pon bagi la cuti seminggu tok kitorang ! cehhhhh name je cuti tapi keje banyak jugak.tapi yang paling penting ialah scha da balik dan seronok seronok surf internet berblogging  facebook twitter dan lagi lah di atas katil sendiri...
seronok sangat bila dah boleh balik dan guling guling atas katil sendiri, walaupon rumah sewa kat machang scha ade katil sendiri tapi tak boleh lawan selesanya katil yang ade di rumah kitakan.....bak kate orang bukan scha kate biarpun tak secantik or semewah mane sekurang kurang nye kat situ la kite membesar dan lalui hidup kita.....kat situ la tempat yang kite rase satu satunye tempat paling privite  kan....tempat untuk kita bebas berkarya gitu,,hahahhahah.......so bile dah cuti nikan pekara pertama yang student cemerlang macam scha ni akan buat ialah qada tido! choiiii sangat kan ! arghh!!!!! tap payah nak tido sngt la keje macam gunung walau pon cuti, baru tiga minggu belom sampai tengah sem lagi neh...

ok la korang jumpa lagi dlm enry yang lain hokey ! scha nak sambung buat drawing ni,,,,

xoxo
scha,

2 comments: