SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Friday, 28 December 2012

K POP ??

assalamualaikummm....hye korang !!!

ni scha nak konsi sikit pasal k pop ni ! scha bukan lah seorang peminat tegar dunia k pop nie, tapi adelah sesikit layan k pop ni...scha mule kenal dunia k pop ni time citer winter sonata tu uolss,
tapi time tu iolss kan kecik lagi mane lah tau nak menggeletat tengok cerita korea ni,,,,,
tapi bile hormon menngeletat tu dah sampai tambah pulak olsss kengkawan pompuan iolsss dok sebok tengok citer k pop ni sambil usha abang abang jambu k pop ni iolss tumpang la sekaki ! last last kite pulak yang makin menngeletat menonton kejadah haram tu...hihihihihi*dalam hati ade taman uolsss*
dan semalam scha baru je habiss marathon tengok cerita dream high satu dan dua...



korang penah tengok tak??? ala cite pasal bebudak skolah yang nk menjadi retisss tu ! terfeeling uolsss iolsss tengok citer tu.. tapi iolss  bukan nak citer pasal iolsss terfeeling tengok citer tu tapi jalan citer die mmng best tak kire la satu ke dua ke, dua dua memang best !ade unsur unsur motivation gituhhhhh...so kalau korang nak tau best ke tak korang tengok sendiri ye...iolsss malas nak cite panjang kat uolss so tengok sendiri ok!

xoxo
scha,

Thursday, 27 December 2012

Saturday, 22 December 2012

nothing beats the comfort of your bed !

nothing beats the comfort of your bed !.......


hye korang !!! setelah tiga minggu start class so uitm pon bagi la cuti seminggu tok kitorang ! cehhhhh name je cuti tapi keje banyak jugak.tapi yang paling penting ialah scha da balik dan seronok seronok surf internet berblogging  facebook twitter dan lagi lah di atas katil sendiri...
seronok sangat bila dah boleh balik dan guling guling atas katil sendiri, walaupon rumah sewa kat machang scha ade katil sendiri tapi tak boleh lawan selesanya katil yang ade di rumah kitakan.....bak kate orang bukan scha kate biarpun tak secantik or semewah mane sekurang kurang nye kat situ la kite membesar dan lalui hidup kita.....kat situ la tempat yang kite rase satu satunye tempat paling privite  kan....tempat untuk kita bebas berkarya gitu,,hahahhahah.......so bile dah cuti nikan pekara pertama yang student cemerlang macam scha ni akan buat ialah qada tido! choiiii sangat kan ! arghh!!!!! tap payah nak tido sngt la keje macam gunung walau pon cuti, baru tiga minggu belom sampai tengah sem lagi neh...

ok la korang jumpa lagi dlm enry yang lain hokey ! scha nak sambung buat drawing ni,,,,

xoxo
scha,