SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Thursday, 25 October 2012

KEINGINAN SATU IMPIAN





Hye korang!!!!!! Cantik tak gambar atas tu??ha jangan pikir bukan bukan tau… makin lame makin pro plak aku conteng conteng muke nie….ye la kadang kadang  jadi tukang make up bidan terjun…….well bukan la pro sangat tapi boleh la and masih lagi belajar…satu ketika dulu sebelum scha mohon course fesyen kat uitm scha memang bercadang nak amek kursus make up je lau tak dapat, tapi tak kesampai….walau pon scha tak dapat course fesyen tu tapi so far apr yang scha belaja tu still merarik … tapi  passion scha dalan seni make up ni masih membara gitew * bukan angan2 mat jenin tau*…so selain belajar dari tutorial free kat you tube tu ade la scha belajar dengan kawan kawan sch kat sini..ye la course textile yang scha amek skarang ni pon memang tak dapat lari dari DUNIA  GLAMER!!! Hahahah  (ayat!! Makan hati sangat ) SO  kitorang ni memang di latih la untuk kelihatan bergaya…..satu lagi bende ni pon boleh mendatang kan duit ok ! peluang dan ruang dalam bidang ni pon masih luas cume yang penting usaha dan kretivi..banyak jugak kan make up artis yang terkenal sebenarnya belajar secara khusus dalam bidang ni….kerja ni pon bukan payah nak penat penat tonyoh tonyoh conteng conteng je muke orang kan….!
so  kalau korang rase nak suruh  tolong conteng kan muke korang pon tak de masalah kan…..


Till then
Xoxo
Scha,

2 comments:

  1. gitu. kelas.. tak lama jadi mak andam buka butik pengantin uolz... haa.. tak lama nanti hari Ahad ni mak sedara uolz nak kawen khen? apa lagi.. tonyoh lah muka dia... hjahahha

    ReplyDelete
  2. hahahahhah...erm sape la kite ni..... :(

    ReplyDelete