SABDA PONDAN

My photo
raub, Malaysia
How many people in this world look in the mirror every morning and feel inadequate and just, ugly? Yes, I am one of those people! What do you think about me? What do you see isn't the same with I had been through. Me, just me, and myself. A person who biologically borned male and it's a fact which it would never change. But, sometimes, I just love playing around with girls' stuff. Put some make up on my beautiful face or walking around with those extremely high heels. The fact that I am a man, well, I accept that, actually, I am living as a man with a woman's intelligent brain. How's that? Exciting right? The fact that I am a beauty with brain, I am not a transgender. Whatever you might have in your mind or you happened to utter, calling names, it just does not make me any more masculine or less feminine because, I am a woman by choice and a man by fate... if you can accept that, I can force you, it's your choice. A fat bitch struggling to be a skinny bitch.

Sunday, 3 June 2012

KURSUS SULAMAN MANIK ANJURAN MARA




 assalamuaikom korang!!!....
kate orang tak kenal maka x cinta kan dan ni la scha dah rase ketagih dah dengan belog scha yang tak seberape ni...hihihihihihi thanks pade semua follower and readers tau...
kali nie scha nak citer sikit hari tu ade la scha join kursus jahitan sulaman manik anjuran mara selama dua hari dikampung scha...
dan yang paling penting scha sorang je lelaki tapi ade hakoo kesah???pedulikan la orang nak cakap ape yang penting kite minat dan kalau minat tu boleh mendatangkan duit tu kire ok lah kan..
lagipon orang zaman sekarang dah masyarakat dah lebih open minded pasal kerja ni. ya zaman sekarang sape nak herang lau lelaki jadi designer kan pompuan skarang pon dah ramai yg jadi pilot pon...wokey la tak perlu bangkitkan isu nie wat abis mase je nak pot..pet....pot...pet... kan baziaq ayaq lioq! ehh???bazir air liur?? bukan ke aku taip je kat sini bukan cakap pon???hihhihih *stop merapu*

so kursus nie memang best tapi penat uolss  sakit bijik mate nak jait dah la dari pukol 9 sampai 5 petang sampai sakit pinggang jait tu oiiii....
patot la jahit manik manik kat baju tu leh sampai ratus rasus ribu ribu ma.....

ha nie pic kat bawah nie antara sample dari tenaga pengajar:


 sesi kami menjahit manik sampai juling :

 haaa..yang nie lak hasiL kerja kitorang!!! ok tak??ok lah tuuu...

 haaaa..yang nie lak hasil tangan scha tau....
hihihih cantik kan?????puji la diri skit kan...


ok sampai sini dulu tok entry  kali ni so enjoy and have a good day,,,,
p/s ;tempahan raye kini di buka!!!amacam????


No comments:

Post a Comment